Засади дрво не биди трупец

Нашето училиште денес ја реализира еколошката акција “Засади дрво-не биди трупец” каде што учениците посадија чемпреси на задниот влез. покрај оградата на училиштето и во нашата Стаклена градина-Биолошки кабинет. Посебна благодарност искажуваме до учениците од IX-3 одделение, кои беа со повеќе