ИНА МИШЕВА-ПРВЕНЕЦ НА ГЕНЕРАЦИЈАТА

Ина Мишева е ѕвездата која најсјајно засвети и го понесе епитетот „Првенец на генерацијата 2020“. Нема ништо поубаво, од тоа да го одиш сопствениот пат, пат кој веруваш дека ќе те донесе до она што отсекогаш ти била цел. Тој повеќе