СРЕЌНО ПРВАЧИЊА!!!

СРЕЌНО ПРВАЧИЊА!!! Денес во свечената сала на нашето училиште се одржа свечена културно-уметничка програма во чест на детската недела. Нашите првачиња го дадоа своето ветување и се зачленија во детската организација.           Културно уметничкта програма беше повеќе